Tragedija: organizam nije prihvatio transplantat

Pacijentica SR odbacila je transplantirane talijanske stolice. Talijanske stolice su pomno odabrali i nametnuli stručnjaci iako je na izgled SR rekla da to nije za nju. Organizam je transplantat odbio i sada je u komi. Od nosača koji su nemilice zabijeni u tijelo SR, tobože da je zaštite od znatiželjnika sa fotoaparatima, prijeti joj infekcija. Sada se stručnjaci vade da je SR preteška i da treba na dijetu. Već prije je SR odbacila transplantaciju kože, ali je stručnjaci nisu poslušali.

SR se u vrlo zapuštenom stanju podvrgla sveobuhvatnom kozmetičkom zahvatu. Stručnjaci su, na svoju ruku u toku zahvata i bez konzultacija sa SR, koja je bila pod narkozom i potpuno otvorena, odlučili primijeniti zahvate koji nisu unaprijed dogovoreni i odobreni. Malodobnost SR, tek joj je 17 stotina godina, ne dozvoljava nam otkrivanje točnog identiteta. Sumnja se i da je u toku zahvata višestruko silovana.

Glas Dalmacije:

Više od stotinu Splićanki i Splićana vagalo se u srijedu od 10 do 11 sati na Rivi, sudjelujući tako u akciji emisije „Sridom u sridu“ Radio Splita urednika i voditelja Jadrana Marinkovića, te reportera Vedrana Očašića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.