Ovo neće na dobro …

      No Comments on Ovo neće na dobro …

Najprin su bili dani iz snova, onda dalmatinac kandidat za nobelovu nogadu, pa sad još jedan plod isključivo domaće pameti. Guštan ka prasac šta smo se zalaufali, samo se bojin da se ne zabijemo svon forcon digdi Ka ubica.

Eno su u Šibeniku izumislili plavu udovicu. Idu pauci okolo sa kompjukteron i slikavaju di je koje auto krivo stalo (ka da u Šibeniku ima di stati pravo) i oko njega spletu bežičnu mrižu i vrag mu je odnija 200 kunića, a o autu da ne govorimo.

Izum je i jednostavan, ma i nije. Naime vrvi izumiman, kao što je npr: Internet neovisan o hardveru:

“… a za razliku od drugih sličnih programa s kojima se zasad radi samo u nekoliko hrvatskih gradova, šibenski uopće ne ovisi o hardveru jer se cijela procedura odvija na internetu, što znači da je potpuno neovisan.”

Genitalnost izumislitelja se ogleda i u tome što je u ovin krajevin dosad razotkriven samo hardver bez softvera, a evo sad i interneta neovisnog o hardveru.

“Zahvaljujući jedinstvenom programu, nadzor se može vršiti bilo odakle i u bilo koje vrijeme, a ekipa u pauk vozilu treba imati samo laptop s bežičnom Internet vezom.”

Smiješi nam se još jedna nobelova nogada za softver bez vremenskih i prostornih ograničenja. Izgleda da program radi i po mraku i po kiši. Još jedino nan fali zeru wifija u kojemen kantuniću.

“Policijski djelatnici tako više ne moraju izlaziti na teren s ekipom pauka, nego sve nadgledaju iz klimatiziranog ureda.”

A baš san mislija da jadni policijoti nemaju nikakve koristi od svoga sindikata, ka ni drugi djelatnici.

Sve mi se čini da nan ovo globalno zatopljenje radi puno više sranja nego što smo ih, zbog njegovih posljedica, u stanju spoznat.

Izvor Glas Dalmacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.